Brancheløsninger – Facility management

Facility management og ejendomsadministration er funktioner som både har opgaver der udføres med lange mellemrum og opgaver som udføres hver dag – indimellem af forskellige medarbejdere.

Med TaskLift får du med det samme adgang til:

  • Projektplanlægning/budget – indsamle information på stedet til de større opgaver
  • Huske- og checklister til det udførende personale
  • Leverancedokumentation – både til kunden og til kontoret.
  • Afvigelsesrapportering – når tingene ikke lige er som planlagt kan man hurtigt bringe information til rette person og få taget en hurtig beslutning.

TaskLift’s unikke rapporteringsmodel gør det muligt for en virksomhed at indhente information fra et ubegrænset antal personer (blot de har adgang til en smartphone eller tablet), også selvom de ikke er direkte kendte af virksomheden. Man kan f.eks. få en rengøringsdame fra en underleverandør til at dokumentere udført arbejde eller oplevede problemer på en given lokation uden at vedkommende først skal oprettes som TaskLift bruger.

Tasklift kan desuden benyttes ved audits og vedligeholdelsesopgaver.

Når man arbejder med TaskLift så styres arbejdsprocesserne og dataindsamlingen fra kontoret, men udføres direkte hos de udførende personer ved hjælp af en smartphone eller tablet – Dette medfører høj kvalitet og ensartethed i arbejdet. Ofte vil det at udføre dokumentations opgaven direkte hvor arbejdet udføres spare en del tid da man ikke skal hjem på kontoret og samle noter og billeder til en sammenhæng.

Følg os på
Bliv kontaktet…
Send os dine kontaktoplysninger, og vi giver dig en uforpligtende rådgivning omkring mulighederne med TaskLift