Brancheløsninger – Byggeri

Byggeri og kvalitet er to sider af byggeprocessen der gerne skulle gå hånd i hånd. Med moderne værktøjer sikres det at design og planlægning hænger nøje sammen, så slutresultatet bliver som kunden gerne vil have det, men når det kommer til eksekvering kan der komme mange forskellige udfordringer.

Ofte er kvalitetssikring lovpligtig både for nybyggeri, ombygninger og renoveringsarbejder. Desuden er der mange bygherrer som stiller krav om kvalitetssikring af deres byggeri.

Ved systematisk brug af kvalitetssikring kan man opnå en lang række fordele som ikke blot hjælper med at overholde lov- og udbudskrav, men også at fange fejl og misforståelser tidligt og samtidig dokumentere kvaliteten af det udførte arbejde. Når virksomheden vælger en TaskLift løsning til at støtte op om kvalitetssikringen, så samles data op i en database som giver helt nye muligheder for at lave både projektstyring og analyser på tværs af projekter, teams, samarbejdspartnere mv.

For at være så relevante for byggeriet som muligt har vi hos TaskLift valgt at læne os op af standarderne fra Dansk Byggeri og rådføre os hos ledende eksperter for at understøtte proces og udførelse samt modtage/leverance processerne på bedste vis.

Med TaskLift får du med det samme adgang til:

  • Modtage fotodokumentation
  • Proces fotodokumentation
  • Anden dokumentation af udført arbejde
  • Arbejdsulykke dokumentation, f.eks. til indrapportering i EASY systemet.
  • Projekt planlægning/budget

Da kvalitetssikringsarbejdet styres fra kontoret og udføres direkte på byggepladsen ved hjælp af en smartphone eller tablet, så medfører det høj kvalitet og ensartethed. Desuden spares en del tid da man ikke skal hjem på kontoret og samle noter og billeder til én sammenhæng. Ved at afslutte arbejdet direkte på pladsen sikres det at KS arbejdet bliver gjort og at man altid ved hvor man skal finde billeder og dokumentationen. Dette letter arbejdet markant gennem hele processen men også ved f.eks. afleveringsforretning og voldgiftssager.

Med TaskLift løsningen kan man hurtigt ændre i kontrolskemaer og rapportskabeloner, så dataopsamling og kvalitetssikring let bliver skræddersyet til hver opgave.

Vi har oplevet at TaskLift også fungerer godt hos medarbejdere som ikke er bogligt stærke, f.eks. kan KS rapportering organiseres, så de som er ordblinde kan rapportere ved blot at tage et billede af det udførte arbejde og trykke send. F.eks. vil et spørgsmål i TaskLift appen som: “Tag et foto af forankring og rustbehandling” være alt rigeligt. TaskLift tager sig af alt det trivielle og medarbejderen skal bare tage et foto, klikke send og derpå fortsætte sit arbejde.

Følg os på
Bliv kontaktet…
Send os dine kontaktoplysninger, og vi giver dig en uforpligtende rådgivning omkring mulighederne med TaskLift